


A La Carte
Wij maken het beste van uw avond
Aperitieven
Het begin van elk genot
Een sterk glaasje fruitsap
Bubbles, what else?
On the rocks?
Voorgerechten
Voor de eerste honger
Wegspringen zullen ze niet
Het beste van de zee in een tomatenroomsaus.
Met een frisse salade
Ook met een frisse salade
Op een bedje van salade
Met een toefje puree
Visgerechten
Voor de liefhebbers
Veel vis in één pannetje
Geserveerd met puree
Met frietjes of liever kroketten?
Met salade... en frietjes?
Vleesgerechten
Voor een vlezige hap
300gr van het beste deel van het rund
Een dik stuk puur vlees
In een lekkere dragonsaus
Met boschampignons
Royaal geserveerd, zoals ribbetjes moeten zijn
Geserveerd met warme groenten
Voor de konijnenliefhebbers
De favoriet van de koningin
De klassieker der klassiekers
Seizoensspecialiteiten
Voor de mosselen, het wild of de asperges komen ze van ver naar Restaurant Palermo. Wij bieden jullie de beste Vlaamse klassiekers, op hun best. Best op voorhand even je tafeltje reserveren en de beschikbaarheid verzekeren. Zo kunnen wij jullie nog beter van dienst zijn.
Kindergerechten
Ook voor prinsen...
Met frietjes
Desserts
Chocolade is een afrodisiacum...
Met chocoladesaus en slagroom
Voor de èchte chocoladeliefhebbers
